“Ik kan nog geen double unders hoor!”, “Ik ben pas net begonnen!”, “Nee, dat is alleen voor de fanatiekelingen!” Ik hoor alleen maar smoesjes ; ) Nee, even serieus.. The CrossFit Games Open is voor iedereen! Jong, oud, gevorderde atleten en beginners. Alle workouts komen in een aangepaste versie. Toch zijn er nog altijd mensen wie twijfelen of The Open wel iets voor hen is. The Open is juist voor iedereen! Dat ene moment in het jaar waarop wij met z’n allen voor het echie strijden om te laten zien aan onszelf, elkaar, vrienden/familie en de coaches waar wij toe in staat zijn.

1. Je kan opeens dingen die je eerder niet kon;
The Open heeft iets magisch. Duizenden mensen over de hele wereld maken tijdens The Open hun eerste pullup, muscle ups of liften een dikke PR! De vibe, de community en jouw wilskracht geven je superpowerrrr. En lukt het toch net niet die eerste pullup, geloof me dan geeft het je wel een stoot motivatie om zo hard mogelijk te trainen waardoor het over een paar maanden wel te kunnen.

2. Meetmoment van het jaar;
Na The Open kun jij jezelf terug vinden op een wereldwijd leaderboard. Ook sta je tussen je leeftijdsgenootjes binnen Nederland. Hierdoor kan je onwijs goed zien waar je staat op dat moment. Misschien heb je zelfs al eerder meegedaan en ben je gestegen op het leaderboard (of zoals mij afgelopen jaar gedaald hahaha). Je kunt doelen stellen aan jezelf voor volgend jaar en ook door de diversiteit aan workouts zien waar jouw weaknesses en natuurlijk ook strengths liggen.

3. Het community gevoel;
Niks voelt samenhoriger dan The Open. Van de spanning op donderdagnacht tijdens The Live Announcement van de workout tot het zelf knallen van de wod in het weekend met je maatjes in de box. Jij hoort bij de CrossFit familie, samen met honderdduizend anderen over de hele wereld.

4. Samen strijden;
Wij doen dit samen. Samen trainen, samen zweten, samen huilen, samen lachen! Echt, je bent niet alleen. Als ik het kan, kan jij het ook. We’re in it together!

5. Vijf weken lang FUN;
Natuurlijk is het ook gewoon helemaal te gek! Naast de frustratiemomentjes van een no-rep maken we ook plezier. De spanning, het aanmoedigen, de gezelligheid en niet te vergeten het welverdiende etentje, biertje of uitje aan het eind van de race.

Je hoeft alleen nog maar naar games.crossfit.com te gaan en je in te schrijven! Gewoon doen, wat heb je te verliezen?

Data CrossFit 2102 – Heemstede:
Workout 18.1: Zaterdag 24 februari 12.00 uur
Workout 18.2: Zaterdag 3 maart 12.00 uur
Workout 18.3: Zaterdag 10 maart 12.00 uur
Workout 18.4: Zaterdag 17 maart 12.00 uur
Workout 18.5: Zaterdag 24 maart 12.00 uur

of vraag naar de data in jouw box!

%d bloggers liken dit: