Ik ben Jeffrey Ganseman 22 jaar en tweedejaars student sportkunde in Haarlem. Tot de zomer loop ik stage bij CrossFit 2102. We kregen zelf de vrijheid van school om ervaring op te doen in een potentieel werkveld voor na de opleiding en zo meer ervaring op te doen in je eigen interesses.

Zelf ben ik altijd al erg veel bezig geweest met sport en voornamelijk alles wat een hoop adrenaline geeft. Vanaf mijn 5de doe ik al aan Motorcross tot op de dag van vandaag en ga ik graag in de zomer downhillen of wakeboarden.

Hoe ben ik in aanraking gekomen met CrossFit?

Een kleine drie jaar geleden trok het mijn aandacht naar het zien van wat CrossFit Games workouts op YouTube. Toen wat gaan rondspeuren en ben ik terecht gekomen bij een CrossFit box. CrossFit begon voornamelijk om gewoon fit te worden/blijven voor mijn sport motorcross. Ondertussen is CrossFit een uit de hand gelopen hobby aan het worden en ben ik verliefd erop geworden.

Tijdens mijn stage bij CrossFit 2102 hoop ik meer te leren op het gebied van coaching en het staan voor een groep. Mocht je me tegen komen zeg me gerust gedag en ben altijd bereid voor een praatje 😉

%d bloggers liken dit: