Hoi toppers van 2102!
In november 2015 ben ik begonnen aan de basiscursus CrossFit bij 2102. De methodologie achter CrossFit heeft mij altijd erg geboeid en dit samen met de WODS, hebben de passie voor CrossFit in mij aangewakkerd. De meeste van jullie kennen mij wel een beetje en weten dat ik iemand ben die graag anderen verder brengt, op persoonlijk gebied maar ook op het gebied van sport en bewegen. Sinds ik ben begonnen met CrossFit, heb ik de ambitie gehad om te gaan coachen en de CrossFit Level 1 Trainer Course te gaan doen. Nu ik eindelijk klaar ben met mijn studie, heb ik mezelf als cadeau de cursus gegeven. Dit ga ik het weekend van 16/17 juni doen bij CrossFit Mobilis en daar heb ik onwijs veel zin in!
Met deze cursus in het verschiet, bood Vera mij aan om stage te komen lopen bij haar! Onwijs tof en dat aanbod kon ik natuurlijk niet afslaan! Vanaf begin juni zullen jullie mij dan ook af en toe zien rond hobbelen bij de lessen van Vera ?. Ik heb er echt heel veel zin in om jullie tot een hoger niveau te brengen, fysiek, maar hopelijk ook een beetje mentaal! Daarnaast hoop ik jullie allemaal te motiveren en enthousiasmeren om alles uit jezelf te halen wat er in je zit. Ik ben namelijk van mening dat CrossFit iedereen een stukje discipline brengt, wat je kan inzetten in je werk, vriendschappen en toekomst. Wat is er nou mooier dan dit bij mensen te zien groeien?
Dus, ik hoop dat ik jullie genoeg heb kunnen verblijden met dit bericht. Ik ben in ieder geval wel lekker blij!
%d bloggers liken dit: