Hallo atleten van CrossFit 2102,
 

Ik zal mij even voorstellen, ik ben Donovan Geel 17 jaar en ik kom uit Nieuw Vennep. Ik loop sinds afgelopen dinsdag stage bij jullie prachtige box en heb toen al kennis gemaakt met een aantal van jullie, maar nog lang niet iedereen vandaar deze introductie. Ik ben dus Donovan en heb twee zusjes en woon samen met mijn vader in Nieuw Vennep. Ik zit in mijn laatste jaar van de Havo en wil na de zomer mijn CrossFit Level 1 gaan halen, ook wil ik in 2019 mijn carrière starten bij de Luchtmacht. Ik voetbal zelf ook nog en geef keeperstraining aan jeugdkeepertjes bij FC VVC, wat ik met veel plezier doe. Ik beoefen zelf nu CrossFit bijna vier jaar samen met mijn vader en ik zal vertellen wat CrossFit voor mij betekent heeft en doet. In 2012 toen ik net 12 jaar was geworden ben ik aangereden door een scooter die 80 km per uur reed. Ik ben van mijn fiets van gelanceerd en op mijn hoofd terecht gekomen waarbij ik een hersenbloeding heb opgelopen en buiten westen ben geraakt. Na in het ziekenhuis te hebben gelegen en een traject doorlopen te hebben bij Heliomare moest ik verder revalideren bij een fysio, die was gauw gevonden want mijn vader kende Colin Liem (CA CrossFit/DJYM, ook de box waar coach Sem Li zelf traint) dus de afspraak was gauw gemaakt. Na eerst een ander revalidatietraject geprobeerd te hebben wat niet werkte hebben we in overleg gekozen om CrossFit te proberen als revalidatie traject en binnen drie weken kwam er al progressie het verschil was enorm. Ook al moest ik sommige oefeningen aanpassen en raakte ik soms gefrustreerd maakte ik iedere week progressie zowel fysiek als mentaal. Ook kon ik na bijna twee jaar weer aan voetballen beginnen wat ook gebeurde.

Ik heb inmiddels aan The Open van 2016, 2017 en 2018 mee gedaan en nog wat andere qualifiers en heb daar hoge scores behaald in het eindklassement waar ik zeer trots op ben, ook omdat ik weet waar ik vandaan heb moeten komen en hoe ik heb moeten knokken om te komen waar ik nu ben. Ik ben daarom nu voor mezelf op een punt gekomen dat ik ook mijn ervaringen met CrossFit wil delen. Daarom heb ik gereageerd op deze stage omdat dit voor mij de uitgelezen mogelijkheid is om dat te doen. Ik ben afgelopen dinsdag begonnen samen met Vera en heb met de lessen mee gelopen van 18.00 tot 21.00 uur en heb alvast mogen kennismaken met een aantal van jullie en deze geweldige community. Ik ben super ontvangen, want ik was best wel zenuwachtig moet ik eerlijk bekennen. Gelukkig waren die zenuwen gauw verdwenen.

Ik hoop met de rest van jullie gauw kennis te maken en schroom zelf ook niet om mijn aan te schieten, ik ben er om mijn ervaringen te delen en samen met jullie nieuwe doelen en PR’s te bewerkstelligen.

 

%d bloggers like this: