Tim Wijnberg: 39 jaar


WANNEER EN WAAROM BEN JE BEGONNEN MET CROSSFIT?
In april 2017 heb ik mijn eerste proefles gedaan. Ik heb altijd wel gesport maar dat was even stilgevallen na de komst van mijn tweeling. Toen het thuis weer iets rustiger werd was het weer tijd om actief te gaan worden. En hoe?? Pfff. Ook ik was zoals net als veel anderen meteen verkocht. De diversiteit en intensiteit spraken mij enorm aan en nog steeds!


WAT DACHT JIJ NA JOUW EERSTE CROSSFITLES?
Wat ben ik kapot en wat waren de anderen enorm fit! Maar na vier dagen mank gelopen te hebben van de spierpijn begon het alweer snel te kriebelen om weer mee te doen.


WELKE PRESTATIE BEN JIJ HET MEEST TROTS OP?
Na een jaar lang ploeteren, frustratie en een hele hoop striemen lukte eindelijk de eerste double unders!


WELK CROSSFITDOEL HEB JIJ NOG VOOR OGEN?
Al een paar maanden volg ik de gymnastic lessen van Mariska. Ze zijn altijd supernuttig en gezellig, maar die bar muscle up blijft een illusie. Dat zou ik nog wel heel gaaf vinden om te kunnen…


MET WAT IN HET DAGELIJKS LEVEN MERK JIJ DAT JE CROSSFIT?
Natuurlijk merk je in het algemeen dat je fitter bent dan voorheen met meer uihoudingsvermogen. Maar wat ik het meeste merk is de spierpijn?


WAAROM TRAIN JIJ GRAAG BIJ CROSSFIT 2102?
Ik heb de mazzel dat ik tijdens mijn werk veel in het buitenland ben en vaak naar een andere CrossFit box ga. Ik heb nergens zo’n goede begeleiding gekregen als bij ons. Bij 2102 wordt in vergelijking heel veel aandacht gegeven aan de technieken. Ook de personal touch van de coaches vind ik top. Ze kennen ieders mindere en sterkere kanten goed. Dit samen met de gezellige groep maakt het dat ik hier heel graag sport.
%d bloggers liken dit: