Jill Takken (26 jaar)

WANNEER EN WAAROM BEN JIJ BEGONNEN MET CROSSFIT?
Pfoe, dat is denk ik eind 2013? Mijn zus, Terry, deed het en gaf les hierin. Het leek mij echt niet leuk en ik deed toen nog 4 dagen per week dansen. Ik had vooroordelen dus Terry zei:”Ga gewoon eerst een keer mee!” Tegen alle verwachtingen in was ik direct verkocht!

WAT DACHT JIJ NA JOUW EERST CROSSFIT LES
‘Waarom leek dit mij zo stom? Ik had dit eerder moeten doen!’ Niet veel later heb ik na 18 jaar het dansen verruild voor CrossFit..

WELKE PRESTATIE BEN JIJ HET MEEST TROTS OP?
Dat is een sport heb gevonden waar ik gelukkig van wordt en mij motivatie geeft mijn best te doen en ook continu mijzelf in blijf verbeteren. Ik blijf verbaasd over wat mijn lichaam allemaal kan en dat vind ik tof!

WELK CROSSFIT DOEL HEB JIJ NOG VOOR OGEN?
Blijven ontwikkelen! Ik heb geen wedstrijd ambities, dus mijn doelen zijn vooral gericht op hetgeen waar ik happy van word. Momenteel ben ik veel bezig met sterker worden, doe ik het liefst alles met de barbell (als het aan mij ligt, altijd!), en houd ik van een beetje klieren met handstand walks.

MET WAT IN HET DAGELIJKS LEVEN MERK JIJ DAT JE CROSSFIT?
First thought: dat ik al mijn dagelijkse kleding elke keer niet meer pas haha! In mijn werk als accountant draag ik vaak blousjes en colbertjes, deze hele garderobe is te klein of al vervangen.. helaas.

WAAROM TRAIN JIJ GRAAG BIJ CROSSFIT 2102
Omdat het een fantastische community is! Ik ga met plezier naar de lessen en krijg erg veel positieve energie van iedereen. Elkaar aanmoedigen, trots zijn op elkaars prestaties en het beste van iedereen naar voren halen, dat vind ik super cool!

%d bloggers liken dit: