Dona Felter (38 jaar)

WANNEER EN WAAROM BEN JIJ BEGONNEN MET CROSSFIT?
Ik ben ongeveer 2 jaar geleden begonnen met CrossFit en waarom ik ermee ben begonnen is omdat mijn zusje Sharill (die al lid was van CrossFit 2102) mij had gevraagd of ik ook wilde komen CrossFitten. In de eerste CrossFit les bij 2102 was ik direct verkocht. Die enorme boost wat we kregen in de les en het feit dat de workout iedere dag anders is gaf mij de doorbraak om me uit te schrijven bij me toen huidige sportschool en me volledig te focussen op CrossFit.

WAT DACHT JIJ NA JOUW EERST CROSSFIT LES
Ik dacht WAUW… Zoveel mensen om je heen die je motiveren om door te gaan en daarnaast wilde ik gewoon fitter en sterker worden. Na de eerste les wist ik dat ik meer wilde leren, ook al kan ik nog steeds niet alles.

WELKE PRESTATIE BEN JIJ HET MEEST TROTS OP?
Toen ik ooit voor het eerst op de roeier zat kon ik gewoonweg niet roeien. Ik hoor Vera nog zeggen… “Hoe roei jij? Ik kan het je niet precies uitleggen Dona, maar ik weet niet wat je doet”. Ik baalde dat het mij maar niet lukte, tot ik het na een tijdje door begon te krijgen en wel beter ging roeien. Toen ik het uiteindelijk doorhad, kan mij nog heel goed herinneren dat ze tijdens het roeien naast me kwam staan en zei… “Wow Doon, weet je nog dat je voorheen helemaal niet kon roeien en kijk jezelf nu!”

WELK CROSSFIT DOEL HEB JIJ NOG VOOR OGEN?
Ik heb niet echt een CrossFit doel. Ik wil gewoon lekker blijven CrossFitten en genieten van het feit dat je steeds beetje bij beetje iets sterker wordt. Daarnaast vind ik het wel altijd leuk als ik toch iets kan of bereikt heb wat ik nog niet eerder bereikt had bij CrossFit.

MET WAT IN HET DAGELIJKS LEVEN MERK JIJ DAT JE CROSSFIT?
Ik merk in het dagelijks leven dat ik vele malen sterker ben geworden. Ik kan bijvoorbeeld boodschappen tassen veel makkelijker dragen en ik kan zware spullen tillen die ik voorheen echt niet kon tillen. Voor de gein til ik wel eens mijn zoontje op en doe ik wat Front Squats!!

WAAROM TRAIN JIJ GRAAG BIJ CROSSFIT 2102?
De hele community bij CrossFit 2102 vind ik geweldig. Elk event waar 2102 aan mee doet is gewoon weer een happening. Je wordt zo gemotiveerd door iedereen en ik vind het hartstikke leuk om daaraan te mogen deelnemen.

%d bloggers liken dit: