Anne Groot (27 jaar)

WANNEER EN WAAROM BEN JIJ BEGONNEN MET CROSSFIT?
Ik ben begonnen met CrossFit op het moment dat HealthclubNU zo’n vier jaar geleden begon met de lessen, CrossFitter vanaf het eerste uur dus! En nooit gestopt, zelfs niet nu ik zwanger ben!
Qua sporten en krachttraining deed ik maar wat en ik wilde graag meer begeleiding tijdens het sporten. Het feit dat je bij CrossFit zoveel begeleiding in groepsverband krijgt, sprak me meteen aan. Zo leerde ik bij CrossFit voor het eerst goed squatten en deadliften.

WAT DACHT JIJ NA JOUW EERSTE CROSSFIT LES?
Van tevoren was ik super zenuwachtig. De mensen uit de les voor me kwamen met rode en bezwete hoofden de les uit en ik dacht ‘Hoe ga ik dit ooit kunnen?’. Toen ik begon was ik namelijk echt alles behalve fit… Maar ik was meteen verslaafd en vastberaden alle movements zo snel mogelijk onder de knie te krijgen: “Ik wil alles kunnen!”. CrossFit is niet meer weg te denken uit mijn leven.

OP WELKE PRESTATIE BEN JIJ HET MEEST TROTS?
Ik ben trots op het feit dat het me met behulp van CrossFit en een voedingsdeskundige is gelukt om fit en gezond te worden. Ook ben ik trots op het feit dat ik, nu ik zwanger ben, nog steeds lekker veel krachttraining en CrossFit doe. Alles aangepast dankzij de altijd behulpzame coaches.

WELK CROSSFIT DOEL HEB JIJ NOG VOOR OGEN?
Voor nu is dat op verantwoorde en aangepaste wijze zo lang mogelijk blijven sporten tijdens mijn zwangerschap. Na mijn zwangerschap zal mijn CrossFit doel in het teken staan om weer fit te worden.

MET WAT IN HET DAGELIJKS LEVEN MERK JIJ DAT JE CROSSFIT?
Ik merk dat ik nu, bijna 28 weken zwanger, nog steeds heel fit en actief ben en nauwelijks last ervaar van zwangerschapskwaaltjes. Het feit dat ik zoveel sport heeft daar naar mijn idee veel mee te maken.

WAAROM TRAIN JIJ GRAAG BIJ CROSSFIT 2102

CrossFit 2102 en HealthclubNU zijn als mijn tweede thuis. Zelfs een verhuizing van Hoofddorp naar Nieuw-Vennep heeft me er niet van weerhouden lekker bij deze gym te blijven. Ik ben er niet weg te slaan door de gezellige mensen en de fijne sfeer!
%d bloggers liken dit: