Terry Takken (30 jaar)

HOELANG GEEF JIJ AL LES BIJ CROSSFIT 2102?
Vanaf het begin (is dat 3 jaar en 4 maanden?). Ik werd 3,5 jaar geleden benaderd door Moh of ik samen met de nieuwe clubmanager (Arjen) CrossFit lessen wilde opzetten. Natuurlijk wilde ik dat, want CrossFit is mijn passie. Ik trainde toen bij Reebok Crossfit 020 en gaf strength & condition training in Schalkwijk. Samen met Arjen en Wouter zijn wij gestart met de CrossFit lessen onder de naam CrossNU ?. In het begin gaf ik drie avonden in de week en de zaterdag les. Door de toenemende drukte op mijn vaste baan heb ik (helaas) de frequentie van het coachen moeten afbouwen. Maar na ruim 3 jaar geef ik nog steeds met heel veel plezier de zaterdagochtend lessen.

HEB JIJ NOG EEN ANDERE BAAN NAAST CROSSFIT COACH?
Ik werk fulltime als Accountant bij Deloitte.

WAAROM VIND JIJ LESGEVEN BIJ CROSSFIT 2102 TE GEK?
Omdat CrossFit mijn passie is en daarnaast geeft het coachen mij heel veel voldoening. Ik geniet ervan om iedereen te zien groeien, dingen te zien doen die hij/zij niet dacht dat hij kon. Maar bovenal de super leuke community die wij door de jaren heen hebben opgebouwd.

VAN WELK VOORVAL OF DINGETJE IN DE LESSEN GAAN JOUW NEKHAREN OVER EIND STAAN?
Als al het materiaal kris kras door elkaar heen staat in de zaal… En natuurlijk als de kettlebells die niet op kleur staan ?

WELK WEETJE OVER TERRY KENNEN WIJ NOG NIET?
Ik ben dol op koken (en het opeten natuurlijk). Ik kook graag voor anderen, dus op vrijdag eet de hele familie altijd gezellig bij mij.

WAT IS JOUW ALLERLEUKSTE EN ALLERERGSTE CROSSFIT WORKOUT OF MOVEMENT?
Ik hou van conditionele CrossFit workouts gebaseerd op body weight movements en light to medium weights, zoals Filthy Fifty, The Don, The Seven, maar ook de (kortere) Girls workouts Helen, Jackie en Karen. Mijn weakness is echt de Snatch en Overhead squat en ik vraag me af of we ooit vriendjes zullen worden.

%d bloggers liken dit: