Eline van Houten: 24 jaar

HOELANG GEEF JIJ AL LES BIJ CROSSFIT 2102?
Sinds 6 juni eigenlijk. Heel kort nog dus! Af en toe nog een beetje wennen om voor de “klas” te staan, terwijl ik normaal altijd tussen jullie allemaal in stond! Maar.. het voelt goed en jullie zijn open en leuk!

HEB JIJ NOG EEN ANDERE BAAN NAAR CROSSFIT COACH?
Ja, ik ben sinds 7 juni (it was a good week) afgestudeerd als GGZ-agoog. Sinds 1 jaar werk ik dan ook voor de RIBW als begeleider voor jongeren met psychiatrische problematiek! Ook hier zet ik mijn sportiviteit in door een sportruimte in te richten en de jongeren te motiveren tot meer bewegen.

WAAROM VIND JIJ LESGEVEN BIJ CROSSFIT 2102 TE GEK?
Sowieso voel ik mij natuurlijk thuis bij 2102. Het is de plek waar ik zelf als CrossFitter ben begonnen, waar ik iedereen ken en iedereen mij kent. Dit is ook de charme van onze box, het is gemoedelijk, gezellig en iedereen helpt en ondersteunt elkaar!

VAN WELK VOORVAL OF DINGETJE IN DE LESSEN GAAN JOUW NEKHAREN OVER EIND STAAN?
Als mensen tegen beter weten in toch de oefening doen waardoor zij pijn krijgen. Ik snap heel goed dat je het liefst zoveel mogelijk wil doen en kunnen, maar je loopt uiteindelijk alleen maar langer met de pijn.. Oefeningen willen doen waar je nog niet sterk genoeg voor bent.. Barbells op de grond laten vallen..

WELK WEETJE OVER ELINE KENNEN WIJ NOG NIET, MAAR IS ZEKER DE MOEITE WAARD OM TE VERTELLEN?
Het aller aller aller vieste ever vind ik vaatdoekjes. Gadverdamme! Daartegenover, ik hou van Tork-rollen! Ik moest toch iets bedenken.. Volgens mij weten jullie al veel van mij haha

WAT IS JOUW ALLERLEUKSTE EN ALLERERGSTE CROSSFIT WORKOUT OF MOVEMENT?
Ik hou van cleanen! Nee, niet schoonmaken. Het liefst powerclean ik zoveel mogelijk weights, heerlijk! Allerergste? Toes to bar… pfff! Ik kan ze, maar ooooh wat kost het mij moeite om er veel te doen in een workout! En roeien, laten we het daar niet eens over hebben. Movement die ik in beide kan plaatsen; de bar muscle-up, hij is mij 1x gelukt maar daarna nooooooit meer. Het frustreert me dat het me niet meer lukt, maar elke progession vind ik leuk om te doen, en die ene keer dat het lukte wat ook leuk! ??

%d bloggers liken dit: