Wij hebben nog plekjes voor 1-op-1 training. Wie willen er in januari starten met PERSONAL TRAINING en super fit het nieuwe jaar in?

Plan NU een GRATIS proeftraining om te kijken of het iets voor jou is. Meld je NU hieronder aan voor een gratis proeftraining!

Een aantal gingen jou al voor en zeiden het volgende:

“Omdat ik het gevoel had ik op een aantal onderdelen van CrossFit niet voldoende progressie maakte besloot ik PT te nemen bij Vera. Voor mij ging het om kipping pullups, cleans, handstand pushups en toes to bar. Inmiddels hebben we er een lesje of 8 opzitten en door de zeer intensieve begeleiding van Vera maak ik nu enorme sprongen! Dit maakt het nog leuker om de workouts te doen.” – Marcel

 

“Vera’s PT-sessies hebben mij meer gebracht dan alleen ‘trainen onder begeleiding’. Zo werd ik niet alleen meer uitgedaagd, maakte ik ook kennis met ‘nieuwe’ oefeningen en werd ik gecorrigeerd als ik de mij bekende oefeningen niet goed uitvoerde. Maar ook motiveerde het mij om zelf (nog) meer aan de bak te gaan. Die investering in mijzelf heb ik er dus dubbel en dwars uitgehaald.” – Ester

 

“PT geeft mij de fundamenten om op een veilig manier mijn grenzen te verleggen. Er wordt niet alleen op kracht en conditie gefocust maar ook op techniek en mobiliteit.” – Nigel

 

“Ik kwam helemaal nieuw binnen in de fitness en vond het toch ook wel eng. De personal training heeft erbij geholpen om hieraan te wennen. Tijdens het jaar dat ik nu personal training heb, heb ik de trainingen altijd als prettig en motiverend ervaren ook al was het soms echt wel zwaar. Daarnaast was de personal training een goede stok achter de deur om ervoor te zorgen dat ik niet stopte met trainen. Nu ben ik helemaal op mijn plek en is de stok achter de deur niet meer nodig. Ook hebben we voor iedere training even teruggekeken op afgelopen week, wat beter kon en daar die training aan gewerkt. Hierdoor heb ik zichtbaar progressie gemaakt.” – Wessel

%d bloggers liken dit: