Nog maar een paar dagen en 2020 gaat beginnen. Allereerst willen wij laten weten hoe tof wij het vinden dat jullie (nog steeds) bij CrossFit 2102 trainen. Wij coaches vinden jullie te gek en hebben oprecht als doel jullie fit as f*ck te maken. Maar, zoals jullie vast en zeker merken, zien wij jullie ook als mensen met naast CrossFit soms een pittig leven waarin van alles gebeurt. Soms geeft het leven je even een slinger, maar juist dan is het de kunst om te blijven bewegen. Wij hebben als doel om jullie ten alle tijden in de les de juiste training te geven, die past bij hoe jij op dat moment in je vel zit, hoe jouw energielevel is en hoe het met jouw lichamelijke gezondheid gesteld is.  Wij waarderen jullie openheid en het vertrouwen in ons als coaches enorm!

Ons doel voor 2020 is hier mee door te gaan. Doorgaan met het écht coachen van onze CrossFit 2102 atleten en jullie allemaal het gevoel te geven dat je er mag zijn. Dat CrossFit jou ‘prepared for life’ maakt geloven wij heilig en dat willen wij jullie maar al te graag laten zien.

Vanaf nu kan iedereen zijn/haar eigen doel voor 2020 op het whiteboard schrijven. Een doel wat te maken heeft met CrossFit, jouw fitness of gezondheid. Misschien wil je aankomend jaar je eerste strict pull-up gaan maken. Of misschien is het doel ‘minimaal 2x per week trainen’ wel een goed plan voor 2020. Denk er maar eens over na en als je het weet, schrijf je doelen op het bord, zodat je er elke keer weer aan herinnerd wordt en je ze kan afstrepen wanneer je ze gehaald hebt.

Bedenk wel dat voor het halen van een doel altijd een plan van aanpak nodig is, strict pull-ups, double unders en ring muscle ups komen, helaas, niet uit de lucht vallen, je moet ernaartoe werken in stapjes. Heb je vragen over jouw plan, vraag het de coaches, die kunnen je zeker helpen!

Alvast een te gekke jaarwisseling gewenst en we gaan er een te gek jaar van maken met z’n allen.

%d bloggers liken dit: