Coaches

Gratis Proefles

"Do it with passion or not at all"

Our Team

Vera Potharst

Head Coach / Certified CrossFit Level 3 Trainer / CrossFit Kids


Vera is head coach bij CrossFit 2102. Naast het geven van lessen is zij verantwoordelijk voor de programmering van de box en de communicatie. Samen met Sem geeft ze de CrossFit Kids & Teens. Binnen de club is Vera ook werkzaam als personal trainer en voedingscoach. Door haar veelzijdigheid op professioneel vlak en vele aanwezigheid op de club is zij het aanspreekpunt voor alle leden. Zij kunnen bij haar terecht voor vragen omtrent CrossFit, voeding, training en gezondheid, maar ook op persoonlijk vlak.
Wil je meer weten over Vera? Klik dan hier!

Eline van Houten

CrossFit Level 1 Trainer

Eline begon bij ons als atleet en is nu een super toegankelijke en betrokken coach! Naast lesgeven werk Eline fulltime, maar is ze in haar vrije tijd bijna altijd in de box te vinden. Eline geeft vast de woensdag ochtend en donderdag avond les. Wil je meer weten over Eline? Klik dan hier!

Terry Takken

CrossFit Level 1 Trainer

Terry is al sinds het begin van CrossFit 2102 betrokken als coach. Naast een fulltime job als accountant en een gezin met twee kids, geeft zij nog steeds met ontzettend veel plezier de zaterdagochtend lessen.
Wil je meer weten over Terry? Klik dan hier!

Bram van Egeraat

CrossFit Level 1 Trainer

Bram begon bij ons als atleet en is nu een super enthousiaste coach! Naast lesgeven is hij piloot bij KLM en wanneer hij niet vliegt is hij met zijn gezinnetje in de box, waar dus ook zijn hele familie traint. Bram geeft op dit moment geen vaste dag les, maar neemt de lessen over waar nodig.
Wil je meer weten over Bram? Klik dan hier!

Sem Li

CrossFit Level 1 Trainer / CrossFit Kids


Sem geeft met zeer veel enthousiasme de reguliere lessen en de Kids/Teens lessen op vrijdag. Sem is een ontzettend toegewijde coach, papa en vooral altijd vrolijk!
Wil je meer weten over Sem? Klik dan hier!

Roy

CrossFit Level 1 Trainer


Roy is al sinds 2015 lid bij CrossFit 2102, onze head judge met The Open (en vaak ook andere qualifiers) en hoort echt bij het meubilair van de box. Toen hij in 2019 besloot om zijn Level 1 te gaan halen én er ook nog eens een plekje vrij kwam op de zondag wilde hij niks liever dan lesgeven. Na een paar maanden in opleiding zal hij per januari 2020 als volwaardig coach de lessen gaan verzorgen. 

Start nu en neem een gratis proefles!

Gratis Proefles

Wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Maak je keuze

12 + 4 =

Neem contact op

Met de eerste én enige officiële CrossFit box in Heemstede.

Cruquiusweg 37 – 1ste verdieping
2102 LS Heemstede

+31 (0)23 5280005

Wil je wat vragen? Stuur ons een berichtje of bel ons!