"Success is not final, failure is not fatal: it is the courage to continue that counts"

Daarom CrossFit 2102!
Bij CrossFit 2102 trainen wij het hele lichaam zo intensief mogelijk door bewegingen te gebruiken die functioneel zijn. Dit zorgt ervoor dat je het lichaam traint op een natuurlijke manier en je fit maakt voor alles in het dagelijks leven.

Te gek programma voor Kids en Teens
Bij CrossFit 2102 bieden wij lessen aan voor kinderen tussen de 5 en 18 jaar. Deze lessen zijn verdeeld in 3 groepen aan de hand van leeftijd en niveau. De lessen zijn onder begeleiding van een gecertificeerde CrossFit Kids coach met jaren ervaring in het geven van CrossFit lessen. Het CrossFit Kids programma is speciaal ontworpen voor de jeugd.

Edgar Telequario
Coach

Certified Crossfit Level 1

Certified Crossfit Level 2

Certified  Strongfit Coach 

Certified Crossfit gymnastics

Winter 2012 werd ik door een vriendin aangeraden om een nieuwe sporten te proberen… “Crossfit”,  na jaren fitness en bootcamp dacht ik, misschien is dit een nieuwe uitdaging.  Wat begon als een nieuwe uitdaging is na 9 jaar mijn passie, mijn werk  en mijn dagelijks leven. Ik vond CrossFit  de beste manier om fit en sterk te worden, het mooiste van deze sport is dat is toegangkelijk voor iedereen. Mijn visie staat als: Train hard maar veilig, leer eerste skills, techniek en daarna intensiteit. Ik ben de hoofdcoach van de CF2102 Team, en samen met de team zorgen wij dat je jouw doelen halen maar over alles dat je met veel plezier trainen.

Welkom bij CF 2102, plek waar wij samen met plezier gaan fit worden!

Manon Koopman
Coach

Crossfit Level I

Crossfit Level 2

Manon heeft Bewegingswetenschappen gestudeerd aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Naast haar studie werkte ze als fitnessinstructeur, totdat ze in aanraking kwam met CrossFit. Ondertussen is Manon bijna klaar met haar master Health Sciences: Nutrition and Health aan de Vrije Universiteit en heeft ze haar CrossFit level 2 Certificate tijdens de lockdown gehaald.

Haar passie voor sport is begonnen in de fitness, maar toen zij zich had aangemeld voor een Spartan Race Trifecta, is ze in aanraking gekomen met CrossFit en de liefde voor deze sport is sindsdien alleen maar gegroeid. Ze is een gemotiveerde coach die ook zelf hard wil trainen en dus altijd in om samen te trainen!

Roy Dijkman
Coach

Crossfit Level I

Roy is 45 jaar oud, trotse papa van Marnix en hij woont in Heemstede, samen met zijn Sphynx kat Zombie. In het dagelijks leven is hij Financieel Directeur. Roy doet CrossFit sinds 2017 en is sinds 2020 CF L1 Trainer. In zijn lessen draait hij 't liefst keiharde metal en is er veel humor, maar wordt ook altijd gewerkt aan een (verdere) verbetering van jouw techniek. Zijn favoriete benchmark WOD is Helen (of zijn eigen loodzware variaties daarop).

Sven Schaefers
Coach

Crossfit Level I

Mijn naam is Sven, fanatiek CrossFit coach en atleet. Nadat ik twee jaar CrossFit training gevolgd heb ben ik met veel plezier zelf lessen gaan geven. Hierbij heb ik veel passie gekregen voor het Olympisch Gewichtheffen. Ik vind CrossFit de mooiste sport die er is en word er blij van als ik mensen echt kan helpen. In mijn lessen streef ik naar een goede techniek en correcte uitvoering maar plezier hebben met elkaar en lekker knallen vind ik ook erg belangrijk! Mijn favoriete classic WOD: Amanda 😀

Pim van Berkel
Coach

Crossfit Level I

Als kind was ik al dol op sport en ik heb daardoor heel veel verschillende sporten beoefend. Dat begon o.a. met Atletiek en Gymnastics tot uiteindelijk Fitness en ook Powerliften. Sinds 2015 ben ik begonnen met CrossFit en heb ervoor gekozen mijn kennis en ervaring te delen.

Ik vind het fantastisch om atleten nog beter maken met wat ze zelf leuk vinden te doen. Ik kan erg genieten van de glimlach op hun gezicht wanneer ze een PR halen of simpelweg hun eigen progressie ervaren.

Ik ben ervan overtuigd dat CrossFit zeer veel ander sporten en hobby ondersteunt, terwijl het ook nog eens positief bijdraagt aan een leven lang fit. Wie wil dat nu niet?

Bram van Egeraat
Coach

Crossfit Level I

Ik ben Bram, 36 jaar, en woon in Heemstede met mijn vrouw en twee dochtertjes. Na mijn leven lang gehonkbald te hebben hier in Heemstede ben ik 6 jaar geleden overgestapt op CrossFit.

Omdat het vrijwel meteen een passie van mij werd, ben ik een jaar daarna mijn Level1 gaan halen en na een korte stage ben ik sindsdien invalcoach bij CrossFit2102. Naast het coachen ben ik piloot bij KLM.

Neem contact op

Met de eerste én enige officiële CrossFit box in Heemstede.

Cruquiusweg 37 – 1ste verdieping
2102 LS Heemstede

+31 (0)23 5280005

Wil je wat vragen? Stuur ons een berichtje of bel ons!