Workout Of the Day

Oftewel 'WOD' is de reguliere les van de box. Tijdens deze lessen wordt een constant gevarieerd CrossFit programma aangeboden. Dit houdt in dat het beste van gewichtheffen, conditie en gymnastiek wordt gecombineerd in eindeloze variaties. De workouts varieren van dag tot dag in oefeningen, duur, herhalingen en gewicht. Tijdens de workouts wordt gebruik gemaakt van bijvoorbeeld kettlebels, medicine balls, barbells, boxen, springtouwtjes, optrekstangen, etc. Wij maken dus geen gebruik van fitness apparaturen tijdens de lessen, maar alleen functionele bewegingen. Oefeningen die lijken op bewegingen uit het dagelijks leven en anders sporten, met maar één doel: zo fit mogelijk worden!

Wat houdt de training in?

Elke training is opgebouwd uit een warming-up, skill/strenght deel, de workout en een cooling down. CrossFit 2102 is een functionele trainingsvorm, waarbij je vooral je eigen lichaam gebruikt.  Geen training is dus hetzelfde. Wel is elke workout een mentale uitdaging. Net als je denkt dat je niet verder, zwaarder of langer kunt, sporen wij je aan om toch door te gaan en van juist die momenten groei je. Hierbij groei je fysiek, maar ook mentaal.

Gratis Proefles

Ben jij benieuwd naar CrossFit 2102? Start met een Gratis Proefles! Vul onderstaande gegevens in en klik op verzenden. Wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

  • *
  • *
  • *
  • * velden zijn verplicht.


  • Official Partnerclub of Strong Viking Obstacle Run

PROEFLES
VRAAG NU AAN!