Coaches

Gratis Proefles

"Do it with passion or not at all"

Our Team

Vera Potharst

Head Coach / CrossFit Level 1 & 2 Trainer / CrossFit Kids


Vera is de hoofd coach bij CrossFit 2102. Naast het geven lessen is zij verantwoordelijk voor de programmering van de box en de communicatie. Vera geeft de reguliere lessen, de basiscursus op woensdag avond en de CrossFit Kids & Teens lessen. Binnen de club is Vera ook werkzaam als personal trainer en voedingscoach. Door haar veelzijdigheid op professioneel vlak en vele aanwezigheid op de club is zij het aanspreekpunt  voor alle leden. Alle leden kunnen bij haar terecht voor vragen omtrent CrossFit, voeding, training en gezondheid, maar ook op persoonlijk vlak.
Wil je meer weten over Vera? Klik dan hier!

Eline van Houten

CrossFit Level 1 Trainer

Eline begon bij ons als atleet en is nu een super toegankelijke en betrokken coach! Naast lesgeven werk Eline in de psychische zorg. Eline geeft op dit moment vast de woensdag ochtend en neemt de lessen over waar nodig. Wil je meer weten over Eline? Klik dan hier!

Terry Takken

CrossFit Level 1 Trainer


Terry is al sinds het begin van CrossFit 2102 betrokken als coach. Naast een fulltime job als accountant en een gezin met twee kids, geeft zij nog steeds met ontzettend veel plezier de zaterdagochtend lessen.
Wil je meer weten over Terry? Klik dan hier!

Bram van Egeraat

CrossFit Level 1 Trainer

Bram begon bij ons als atleet en is nu een super enthousiaste coach! Naast lesgeven is hij piloot bij KLM en wanneer hij niet vliegt is hij met zijn gezinnetje of in de box, waar dus ook zijn hele familie traint! Bram geeft op dit moment geen vaste dag les, maar neemt de lessen over waar nodig.
Wil je meer weten over Bram? Klik dan hier!

Donovan

CrossFit coach in opleiding

Donovan is bij ons begonnen als stagiaire en heeft zich ontwikkeld tot CrossFit coach. Hij geeft op dit moment een uurtje op dinsdag ochtend en donderdag ochtend. Binnen een jaar zal Donovan ook zijn Level 1 hebben gehaald.
Wil je meer weten over Donovan? Klik dan hier!

Sem Li

CrossFit Level 1 Trainer / CrossFit Kids


Sem geeft met zeer veel enthousiasme de reguliere lessen, de gymnastic lessen en de Kids lessen op vrijdag. Ook is hij op vrijdagavond het gezicht van de barbell lessen. Sem is een ontzettend toegewijde coach, papa en vooral altijd vrolijk!
Wil je meer weten over Sem? Klik dan hier!

Mariska Werbata

CrossFit Level 1 Trainer


Mariska geeft sinds eind december 2017 les bij CrossFit 2102 en is aanwezig op de zondag ochtend. Naast lesgeven heeft Mariska een fulltime baan in de HR en is zij ook competitief CrossFit athlete en heeft op menig wedstrijd gestaan, waaronder Lowlands Throwdown, Tiglon en The Berlin Throwdown.
Wil je meer weten over Mariska? Klik dan hier!

Start nu en neem een gratis proefles!

Gratis Proefles

Wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Maak je keuze

5 + 6 =

Neem contact op

Met de eerste én enige officiële CrossFit box in Heemstede.

Cruquiusweg 37 – 1ste verdieping
2102 LS Heemstede

+31 (0)23 5280005

Wil je wat vragen? Stuur ons een berichtje of bel ons!