Meet the team

Vera Potharst
Head coach bij CrossFit 2102. Naast het geven van de reguliere lessen is zij verantwoordelijk voor de programmering van de box en de communicatie omtrent CrossFit 2102. Vera geeft de reguliere lessen, de specialty lessen Gymnastics en de Kids & Teens lessen. Binnen de club is Vera ook werkzaam als receptioniste, fitness coach, personal trainer en voedingscoach. Door haar veelzijdigheid op professioneel vlak en vele aanwezigheid op de club is zij het aanspreekpunt voor alle leden. Alle leden kunnen bij haar terecht voor vragen omtrent CrossFit, voeding, training en gezondheid, maar ook op persoonlijkvlak.
CrossFit Level 1
CrossFit Level 2
CrossFit Kids
FitVak A
Diploma gewichtsconsulent

Terry Takken
Terry is al sinds het begin van CrossFit 2102 betrokken als coach. Naast een fulltime job als accountant en een gezin met twee kids, geeft zij nog steeds met ontzettend veel plezier de zaterdag ochtend lessen. Hiernaast is Terry zeer betrokken bij de community en neemt ze veel verantwoording op zich wanneer er throwdowns of andere events worden georganiseerd.
CrossFit Level 1

Sem Li
Sem geeft met zeer veel enthousiasme de maandag avond lessen. Sem is een ontzettend toegewijde coach, net vader geworden en altijd vrolijk!
CrossFit Level 1

Mariska Werbata
Mariska geeft sinds eind december 2017 les bij CrossFit 2102. Op de donderdag avond verzorgd zij naast de reguliere lessen de specialty lessen gymnastics en de programmering hiervan. Mariska heeft een turn achtergrond waardoor dit haar specialiteit is. Naast lesgeven heeft Mariska een fulltime baan in de HR en is zij ook competatief CrossFit athlete en heeft op menig wedstrijd gestaan, waaronder Lowlands Throwdown, Tiglon en The Berlin Throwdown.

Fons Werbata
Zoals de achternaam al aangeeft is Fons familie van Mariska en dan wel haar vader. Fons geeft sinds begin 2018 les bij CrossFit 2102. Hij verzorgt dinsdag ochtend en zondag ochtend de reguliere lessen. Naast coachen werkt Fons fulltime in de beveiliging en is hij een CrossFit master athleet in de categorie (50-54jr). Fons doet al jaren mee aan CrossFit wedstrijden, waaronder met als hoogtepunt het winnen van de Lowlands Throwdown masters.
CrossFit Level 1
CrossFit Level 2


  • Official Partnerclub of Strong Viking Obstacle Run

PROEFLES
VRAAG NU AAN!