"Do it with passion or not at all"

Our Team

Vera Potharst

Head Coach / CrossFit Level 1 & 2 Trainer / CrossFit Kids


Vera is de hoofd coach bij CrossFit 2102. Naast het geven van de reguliere lessen is zij verantwoordelijk voor de programmering van de box en de communicatie over CrossFit 2102. Vera geeft de reguliere lessen, de basiscursus op woensdag avond en de CrossFit Kids & Teens lessen. Binnen de club is Vera ook werkzaam als receptioniste, fitness coach, personal trainer en voedingscoach. Door haar veelzijdigheid op professioneel vlak en vele aanwezigheid op de club is zij het aanspreekpunt  voor alle leden. Alle leden kunnen bij haar terecht voor vragen omtrent CrossFit, voeding, training en gezondheid, maar ook op persoonlijk vlak.

Terry Takken

CrossFit Level 1 Trainer


Terry is al sinds het begin van CrossFit 2102 betrokken als coach. Naast een fulltime job als accountant en een gezin met twee kids, geeft zij nog steeds met ontzettend veel plezier de zaterdagochtend lessen. Hiernaast is Terry zeer betrokken bij de community en neemt ze veel verantwoording op zich wanneer er throwdowns of andere events worden georganiseerd.

Bram van Egeraat

CrossFit Level 1 Trainer

Bram begon bij ons als atleet en is nu een super enthousiaste coach! Naast lesgeven is hij piloot bij KLM en wanneer hij niet vliegt is hij met zijn gezinnetje of in de box. Waar dus ook zijn hele familie traint! Bram geeft op dit moment geen vaste dag les, maar neemt de lessen over waar nodig.

Sem Li

CrossFit Level 1 Trainer / CrossFit Kids


Sem geeft met zeer veel enthousiasme de lessen op de maandagavond en de vrijdagavond. Hij is op vrijdagavond het gezicht van de barbell lessen en schrijft hiervoor de programmering. Sem is een ontzettend toegewijde coach, net vader geworden en altijd vrolijk!

Mariska Werbata

CrossFit Level 1 Trainer

Mariska geeft sinds eind december 2017 les bij CrossFit 2102. Op de donderdagavond verzorgt zij naast de reguliere lessen de specialty lessen gymnastics en de programmering hiervan. Mariska heeft een turnachtergrond waardoor dit haar specialiteit is. Naast lesgeven heeft Mariska een fulltime baan in de HR en is zij ook competitief CrossFit athlete en heeft op menig wedstrijd gestaan, waaronder Lowlands Throwdown, Tiglon en The Berlin Throwdown.

Start nu en neem een gratis proefles!

Gratis Proefles

Wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Maak je keuze

14 + 7 =

Neem contact op

Met de eerste én enige officiële CrossFit box in Heemstede.

Cruquiusweg 37 – 1ste verdieping
2102 LS Heemstede

+31 (0)23 5280005

Wil je wat vragen? Stuur ons een berichtje of bel ons!